>

Cara Daftar Keahlian Shaklee


Berikut adalah cara untuk mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE  

1. Yuran Keahlian

Untuk mendaftar AHLI SHAKLEE, ada 2 pilihan yg disediakan untuk anda samada bayar yuran RM75(Semenanjung) atau RM85 (Sabah & Sarawak) termasuk pos atau pilihan kedua adalah dengan mendaftar secara FREE MEMBERSHIP. Pendaftaran adalah seumur hidup selagi aktif. Maksud aktif di sini adalah anda ada membuat pembelian dalam tempoh setahun walaupun hanya membeli sebotol vitamin. 

 a) Bayaran yuran RM75(Semenanjung) dan RM85 (Sabah & Sarawak)

Pendafataran dengan yuran sebanyak RM75(Semenanjung) dan Rm85 (Sabah & Sarawak) ini boleh dilakukan bila anda ingin menjadi ahli Shaklee. Sekiranya ingin membuat pembelian terus bersama-sama pendaftaran ahli, anda layak mendapat harga ahli dan maklumat pembelian terus dimasukkan ke dalam maklumat account anda. Penghantaran akan terus dilakukan oleh pihak SHAKLEE bersama dengan manual kit (buku produk, senarai harga buku resit dan flyers)  

b) Keahlian secara PERCUMA

Keahlian secara percuma boleh didapati sekiranya anda ingin mendaftar sekaligus membuat pembelian barang dalam jumlah lebih kurang Rm650 atau bersamaan dengan 200 point(UV). Anda boleh mengumpul order dari saudara mara dan rakan-rakan sehingga cukup 200 point(UV) atau lebih, maka automatik anda layak untuk mendapat keahlian PERCUMA. Berikut adalah senarai produk dan point(UV) untuk rujukan anda. Bila anda mendaftar sebagai ahli, automatik anda layak untuk membeli produk pada harga ahli iaitu lebih murah dari harga runcit yang dipaparkan.

senarai harga shaklee


OK dah tahu mengenai yuran, langkah seterusnya adalah anda hanya perlu berikan maklumat berikut untuk didaftarkan.

 2. Maklumat yang diperlukan 

Nama:
IC No:
Alamat Surat Menyurat:
Alamat Tetap:
No Tel:
Email:
Status Perkahwinan:
Nama Suami: (Jika ada)
IC suami: (Jika ada)
Nama Bank:
Nombor Account Bank:

Sekiranya anda berminat untuk turut menjadi AHLI SHAKLEE dan menjadi sebahagian daripada group kami, bolehlah sms/whatsapp/email saya.

Salbiah Karim (ID 954066)
Call/SMS/whatsapp 012-2929 306
Email: salbiahkarim82@gmail.com


Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment