>

Wednesday, October 8, 2014

Menu Daging Korban

Musim aidiladha atau raya korban baru je berlalu. Tapi daging korban masih ada dalam peti ais. Wahh boleh tahan sebulan tak agaknya stok daging korban tu? Tak tau nak masak apa? Meh tengok senarai menu daging, maybe boleh memberi idea kepada puan-puan sekalian untuk masak.


  1. Sup daging
  2. Daging masak kicap
  3. Daging blackpepper
  4. Rendang daging
  5. Masak lemak cili api daging
  6. Kari daging
  7. Gulai daging
  8. Daging bakar
  9. Satay daging
  10. Daging masak kunyit
  11. Paprik daging
  12. Kurma daging
  13. Singgang daging
  14. Daging masak merah
  15. Daging masak hitam
  16. Stew daging
  17. Asam pedas daging
  18. Lamb chop
  19. Daging masak halia

Banyak la menu sebenarnya boleh masak, nak buat burger boleh, begedil boleh, meatball boleh.
Resepi boleh google je. Ok selamat memasak

Ha, makan tu makan jugak, kesihatan jangan lupa. Amalkan vitamin Shaklee yang selamat, semulajadi dan berkesan okay. Nak vitamin Shaklee boleh hubungi saya 012.2929.306

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

1 comments:

  1. Terimakasih cadangan masak daging korban tu ..
    Sy masih ada daging kat peti ais..tak tahu nak masak apa..
    bila nak masak daging kalo tak buat sup daging hanya masak daging kicap..
    Tak menarik sungguh kan ..hihhi

    ReplyDelete