>

Wednesday, October 15, 2014

JJCM: Cheese Nan RSMY House of Real Beriani

Wahh sape tak suka makan cheese? Rugi tau. haha. Ok la sesi JJCM kali ni saya nak perkenalkan cheese nan terbaikkkk di Kuala Lumpur. Siapa yang pernah makan tau la kan. Cheese Nan RSMY House of Real Beriani.

Pertama kali kenal restoren ni,  masa ade buat projek dekat SME Bank, area berdekatan situ. Tapi kena menapak la kan.

Masa 1st time makan, tahun lepas, cheese nan dia mak ai beso n cheese penuh. Saya pergi ngan kawan-kawan sekerja la kan. Sebiji pon penuh nak habiskan. Harga dalam RM6 seketul masa tu. Makan plak ngan kuah dhal dan tandori ayam. Memang terbaik. Tapi hari tu bulan lepas rasanya pergi lagi untuk kali ke berapa tak tau.. cheese nan dia dah makin kecil plak rasanya. Pastu pegi time malam, memang berejam la tunggu order kan. Siapa nak pergi saya sarankan jangan pegi time malam, memang lambat akan dapat order tu. Tapi kalo sanggup tunggu ok jer, pastu jangan la pegi masa lapar sangat-sangat nanti kebulur plak.

Oh sebelum tu ni alamat dia.

Jalan Medan Tuanku,
Kuala Lumpur,
03-2697 0700

Landmark, depan maju junction, tapi bukan berdepan betul2. Berdepan ngan maju junction ade pejabat pos, ade lorong masuk selepas pejabat pos tu.

Ni gambar kedai dia saya ambil dari http://www.instantstreetview.com. Bagus la jugak kan ade instantstreetview ni.



Jom layan gambo cheese nan.


Makan-makan juga, jom buang lemak dengan lecithin dan herblax. 

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera. 

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

2 comments: