>

Monday, October 20, 2014

Gadget Dapur: Periuk Tekanan

Periuk Tekanan Noxxa - Amway Brand
Untuk wanita/ibu yang bekerja cam saya ni memang wajib ade periuk ni tau. Sebab apa? Untuk mempercepatkan lagi masa untuk memasa. Ye la hari-hari sampai rumah kul 7 malam. Habis tu kul bape nak makan malam. Nak tunggu siap masak.

So far saya dah pakai setahun lebih, berbaloi la rasanya. Ok saya bukan nak promote supaya beli ngan saya. Tak. Nak tolong belikan boleh tapi service after sale saya tak buat. Setakat ajar pakai tu boleh la yer. So better pergi beli ngan penjual yang bertauliah, so anda akan dapat service after sale yang tip top.

Apa yang best tentang Periuk Tekanan Noxxa ni?

Ok. Apa yang best? 

  1. Tentulah masa memasak jadi cepat. Masak nasi ayam ke, nasi biasa ke, nasi arab ke, nasi beriani, nasi minyak hanya set 5 minit untuk 1kg beras. Masak sup tulang pon 30 minit. Bubur nasi yang hancur seperti dikisar 20 minit, nasi himpit 20 minit. Rendang ayam 20 minit, sup ayam 10 minit, bihun goreng 3 minit. Haish..macam2 lagi yang boleh buat.
  2. Kalo dulu takot-takot nak masak dalam kuantiti banyak. Tapi bila masak guna periuk ni confident je. Masak pon main campak2 jer. 
  3. Kalo gas abis, periuk ni jadi penyelamat.
  4. Ada 6 fungsi memasak.


Ok meh tengok preview dl. Senang je nak guna ni.





Ok ni saya punya

Untuk wanita/ibu bekerja cam saya ni memang memudah kan keje kita kat dapur. Kalo nak guna periuk tekanan jenama lain pon boleh. Boleh beli kedai letrik biasa. Yang jenama amway ni dia mahal sket dari yang biasa sbb dia ade service after sale. Lagi satu sbb ni bisnes MLM, so paham-paham la kalo mahal sket dari jenama biasa. Tapi kalo rosak ke apa ke senang blh repair, hantar je kat hq ataupon bg tau dengan org yang kita beli dulu. Make sure dia adalah penjual yang menawarkan khidmat after sale tu ye.

OK. Nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi saya. Kalau Shaklee saya boleh bagi khidmat after sale tu. Promosi ESP dan MealShakes masih lagi berlangsung.

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera. 

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

3 comments:

  1. Sal, kalau periuk gini berapa harga? yg mesin buat roti tu pulak berapa RM? kalau nak kirim belikan yg buat roti tu boleh ke? hehehe... :)

    ReplyDelete
  2. Dila, konsep dia nak murah join ahli, reg ahli rm90
    Periuk harga ahli RM529.00
    Oven Breadmaker harga ahli RM867.00

    Tapi saya x de service after sale..setakat nak ajar guna tu blh la. Better cari pengedar yg buat service after sale.

    ReplyDelete
  3. Sy Amway distributor,tp x pnh force org lain beli brg atau join,cuma share apa yg sy tau kpd org lain utk bantu mereka.WeChat:MichaelKCKC 017-4416931(Michael),Michael-Ang@hotmail.com,https://www.facebook.com/dragontooth007 utk contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.Thx 4 concern ye.

    ReplyDelete