>

Tuesday, October 21, 2014

Gadget Cuci : Mengelap Kipas Dengan Mudah Dengan Static Duster With Telescopic Handle Cosway

Mengelap Kipas Dengan Mudah Dengan  Static Duster With Telescopic Handle Cosway

Siapa malas cuci kipas? Ok lepas baca entry ni hari-hari rasa nak cuci kipas. Langsung tak penat ok.

Malam-malam buta ni nak share satu barang yang bagus buat para isteri dan wanita-wanita di luar sana. Esok harus terjah cosway nak cari barang baik ni kan.

Sebelum ni memang malas la nk cuci kipas , dah ler tinggi, penat la nk cuci ni, dah la banyak kipas kan. Kat umah ni saja dah 7 biji kipas siling lak tu. Tapii... sekarang sangat mudah nak cuci kipas. Ok kita kasi tunjuk testimoni dulu.

Sory kualiti gambar kurang memuaskan, henpon murahan jer. Berangan nak angkat iphone plak lepas ni. Ok tengok gambar di bawah, satu bilah dah dicuci, satu bilah lagi kotor kan. Nampak tak bezanya? Bersih tak?


Nak tau pakai apa? Ni ha.. namanya  Static Duster With Telescopic Handle. Pemegangnya tu boleh laras. Kejap je masa nak bersihkan kipas ni. Dulu bukan main hazab nak mengelap. Just masukkan dalam bilah kipas dan cuci cam tu jer.

Kat mana nak dapat? Boleh beli di kedai Cosway. Harga ahli RM22.90 sahaja. Kalau ada 7 kupon dapat la dengan harga RM11.90. Boleh guna id sapa2. Mintak je nombor kat kengkawan. Sebab saya pon guna id orang je. Berbaloi-baloi ok.


Static Duster With Telescopic Handle ni saya tak jual, p beli sendiri kat kedai Cosway. Saya jual vitamin Shaklee jer, sesiapa nak dapatkan vitamin Shaklee boleh hubungi saya. COD area Putrajaya, Bangi. Pos ke seluruh Malaysia.

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera. 

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

3 comments:

  1. wahhh bagusnya. saya suka gajet2 Cosway juga. Nak pergi beli juga la..

    ReplyDelete
  2. sgt praktikal ni. sblm ni mmg susah nak cuci kipas, skrg senang je, cuba la

    ReplyDelete
  3. saya ad ebende ni..tp bukan beli kt coway..dpt free masa bli kipas banyk2 sblm naik rumah

    ReplyDelete