>

Tuesday, September 2, 2014

Website Shaklee Berwajah Baru

Wah... website Shaklee dah berubah.. Saya suka dengan perubahan yang baru ni. Lagi menarik untuk browse info yang ada.. Dulu pon website ni dah ada, cuma x beberpa interaktif org kata. hehe. So seiring dengan tahun 2014 ni harus la up to date skit kan.



Klik url ni untuk  lihat website Shaklee : http://www.shaklee.com.my/ms/about/

Apa yang ada di website Shaklee?

Jika dulu, sebelum ada Shaklee2U saya suka buka website ni untuk cari info dan gambar berkaitan produk. Tu jer. Tapi sekarang, content dia dah ditambah, ada info berkaitan Shaklee, Produk Shaklee, dan maklumat tentang Jana Pendapatan Melalui Shaklee.

Senang nak dapatkan info pasal produk kan? Klik jer pada gambar dan info akan diberikan,




Apa yang ditawarkan oleh Shaklee?

Lihat saja pada tab yang disediakan.

1. Program Kereta
Ni kalau dapat memang best sangat. Ada kelayakannya. Shaklee akan bagi duit untuk bayar kereta. WOW. Boleh sambung baya kereta sedia ada atau boleh beli kereta baru. Nak simpan untuk kegunaan lain pon boleh.

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan. Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.

2. Program Ganjaran
Dalam erti kata lain, bonus setiap bulan. Bonus bergantung kepada % yang kita capai. Best kan duit masuk tiap2 bulan.

Shaklee menawarkan peluang untuk memperoleh ganjaran daripada beberapa aktiviti pembangunan perniagaan. Peratusan ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan yang akan mengemudi pasukannya untuk menduplikasikan usaha anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda peroleh! Peluang ini ternyata tiada hadnya.

3. Program Insentif
Yang ni plak insentif yang diberikan oleh Shaklee. Contohnya seperti melancong, umrah dan lain-lain.

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda boleh mula memperoleh mata ganjaran dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat. 


Terdapat gambar-gambar Master Shaklee. Mereka ini orang yang telah berjaya mendapat pangkat Master di dalam bisnes Shaklee. Bukan senang nak dapat tapi tak mustahil. Insya allah suatu hari nanti 'Master' pasti jadi milik saya!!!


 Anda juga boleh melanggan E-Surat Berita dari Shaklee, nanti Shaklee akan hantar hebahan melalui email. Pergi ke bahagian bawah website sebelah kiri dan klik 'Langgan Sekarang'


Jika anda berminat untuk menjadi ahli boleh hubungi saya. Untuk menjana pendapatan melalui Shaklee saya akan terangkan secara detail nanti. Hubungi saya Salbiah 012.2929.306 .

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera.

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe 
 
Salbiah Karim  012.2929.306   
SID 954066 FB:  Salbiah Karim   
Like Page : Daily Vitamin Shoppe
 
Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan 
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi 
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi  
Pengedar Shaklee di Serdang 
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment