>

Wednesday, September 24, 2014

Resepi Shaklee Yang Sedap dan Lazat

Resepi Shaklee Yang Sedap dan Lazat

Saya ada dapat beberapa feedback dari customer ESP.. Katanya ESP ni rasa soya sangat... ESP memang diberbuat daripada soya dan berperisa vanila. Tetapi rasa soya nya melebihi rasa vanila. Ha cam ne tu? Ada yang memang tak suka minum cam tu jer ESP.. Namun kebiasaannya saya akan maklumkan awal-awal yang ESP ni rasa soya. Kalau tak suka rasa soya boleh bancuh dengan minuman kegemaran masing-masing seperti milo, oren, sunquick, horlick, ribena,susu dan lain-lain minuman kegemaran kecuali yang berkafein. 

Ada lagi satu produk Shaklee yang kemungkinan ramai tak suka rasanya iaitu Cinch. Bagi saya, rasanya sedap je. Cinch ni ade 3 perisa tau... vanila, chocolate dan cafe latte. Kadang-kadang stock chocholate dan caffe latte ni cepat sangat habis,so tinggal yang perisa vanila. Perisa ni bukan ramai sangat yang suka. So untuk bagi rasa sedap dan lazat kena pandai buat resepi tau. Shaklee pon ade sediakan contoh resepi untuk kita semua. Jom saya kongsikan resepi di sini.

Resepi ESP Shaklee Yang Sedap dan Lazat pengedar shaklee putrajayaResepi 1:
  • 3 sudu ESP Shaklee 
  • 1 cawan jus manggis  
  • setengah cawan betik yang dipotong 
  • ais
Cara-cara: campurkan kesemua bahan dan kemudian dikisar. Ais tu kalo nak tambah selepas kisar pon boleh. Cuba lah. Mesti sedap dan lazat rasanya.


Resepi cinch Shaklee Yang Sedap dan Lazat pengedar shaklee putrajayaResepi 2:
  • 2 scopp Cinch Mix perisa vanila
  • 1 cawan susu
  • 5 biji strawberi
  • ais
Cara-cara: campurkan kesemua bahan dan kemudian dikisar. Yummy!!! meneyelerakan.




Resepi cinch Shaklee Yang Sedap dan Lazat pengedar shaklee putrajayaResepi 3:
  • 2 scopp Cinch Mix perisa vanila
  • 1 cawan apple jus sejuk
  • 1/2 cawan pisang  dipotong kecil
  • 5 biji strawberi
  • 1 sudu kecil madu
Cara-cara: campurkan kesemua bahan dan kemudian dikisar. Tambah ais untuk rasa lagi sedap.




Dan anda boleh ubah suai resepi di atas dengan mencampurkan Cinch Mix ataupun ESP dengan pelbagai jenis buah yang lain. Jangan lupa campurkan susu atau soya untuk rasa lebih sedap. Tambahkan yougurt pasti sedap dan lazat...YUMMY!!!


Resepi cinch Shaklee Yang Sedap dan Lazat pengedar shaklee putrajaya


 Dapatkan ESP Shaklee dan Cinch Shake Mix untuk mencuba resepi yang sedap dan lazat ini.


Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera. 

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment