>

Monday, September 8, 2014

Performance Drink Shaklee dan Aktiviti Sukan

Performance Drink Shaklee dan Aktiviti Sukan
performance drink shaklee untuk ahli sukan. pengedar shaklee putrajaya

Kesihatan adalah sesuatu yang amat berharga dalam dunia masa kini yang terdedah dengan berbagai ancaman penyakit dan masalah kesihatan. Punca utama musibah ini adalah hasil dari gaya hidup yang tidak sihat serta amalan pemakanan yang tidak bijaksana.


Salah satu cara untuk mengekalkan kesihatan adalah dengan bersukan. Pelbagai aktiviti sukan yang boleh dilakukan seperti berjogging, berbasikal, berenang, bermain bola sepak dan sebagainya. Namun demikian semua aktiviti bersukan memerlukan stamina, kekuatan dan daya tahan. Sama ada anda seorang atlet elit bertaraf dunia atau sekadar bersukan di waktu hujung minggu, pemakanan yang betul dan persediaan terlebih dahulu, dehidrasi sebelum dan semasa acara, dan pemulihan selepas bersukan adalah penting sekali. Ini sudah pasti untuk memastikan aktiviti sukan dapat diteruskan lagi pada aktiviti berikutnya.

Sahut Cabaran

Sebagai menyahut cabaran untuk membantu semua warga atlet dan orang seperti saya dan anda yang bersukan untuk kesihatan, Shaklee Corporation telah menghasilkan minuman bertenaga Performance Drink hasil daripada analisis komprehensif diet atlet elit, membangun dan menguji produk minuman bertenaga untum membantu atlet untuk kekal cergas dan berkeupaayaan memecah rekod pencapaian di dalam sukan

Minuman Performance Drink Shaklee

Performance Drink Shaklee adalah minuman tenaga yang sempurna untuk membantu mengekalkan penghidratan dan keseimbangan cecair badan yang optimum semasa aktiviti fizikal berlaku. Minuman tenaga yang direka dengan baik  dan menawarkan campuran terbaik elektrolit bagi mengurangkan rehidrasi dengan mengimbangkan rasa dahaga dengan keperluan cecair yang amat diperlukan oleh tubuh badan. Kajian yang dijalankan telah membuktikan konsentrasi karbohidrat yang terdapat di dalam minuman ini dapat membantu tubuh anda menggunakannya sebagai bahan bakar otot tanpa mengurangkan kehilangan cecair. Prestasi Performance Drink Shaklee telah direka dengan semua keperluan ini tanpa tambahan apa-apa perisa tiruan, pemanis atau pengawet.

OptiCarb® 

Rumusan Ekslusif OptiCarb yang telah dipatenkan kombinasi karbohidrat  termasuk glukosa, fruktosa dan maltodekstrin. Glukosa dan fruktosa adalah karbohidrat ringkas untuk penyerapan yang cepat. Maltodextrin adalah karbohidrat yang lebih kompleks yang direka untuk memanjangkan penyerapan untuk membantu mengekalkan tenaga dan daya tahan. Keunikan gabungan OptiCarb dan elektrolit dalam formulasi Performance Drink Shaklee untuk memberi tahap tenaga karbohidratyang tinggi tanpa membebankan tubuh badan kita.  Performance Drink Shaklee dapat menyediakan tenaga karbohidrat yang diperlukan oleh badan untuk ketahanan maksimum, dan juga cecair untuk memastikan keseimbangan elektrolit untuk membantu mencegah dehidrasi.

Elektrolit 

Performance Drink Shaklee juga telah direka untuk mempunyai keseimbangan yang unik bagi lima elektrolit untuk membantu mengoptimumkan pengekalan cecair di dalam badan, termasuk 50 mg kalium, kalsium 40 mg, natrium 115 mg, fosforus 20 mg, 45 mg klorida, magnesium 5 mg bagi setiap hidangan. Elektrolit adalah penting untuk pengekalan cecair badan, saraf dan fungsi otot dan lain-lain fungsi badan yang penting untuk menjana aktiviti fizikal secara berterusan.

Apa yang penting minuman ini tidak mempunyai:


  • Sukrosa - bahan pertama dijumpai dalam banyak jenama minuman sukan yang lain
  • Perisa tiruan, pemanis atau pengawet ditambah 
  •  Perangsang - seperti kafein 

Terbukti secara Klinikal

Ujian makmal terhadap atlet cemerlang menunjukkan bahawa Performance Shaklee membekalkan spektrum elektrolit yang menyeluruh, termasuk kalsium dan magnesium (ciri unik yang tidak dimiliki oleh jenama terkemuka)

 Cubalah minuman ini Performance Drink Shaklee dan anda akan rasai perbezaannya.

Untuk dapatkan harga Performance Drink Shaklee yang murah dan jimat, daftar ahli untuk penjimatan harga 15-21%. Jika anda berminat untuk menjadi ahli boleh hubungi saya. Untuk menjana pendapatan melalui Shaklee saya akan terangkan secara detail nanti. Hubungi saya Salbiah 012.2929.306 .

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera.

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe 
 
Salbiah Karim  012.2929.306   
SID 954066 FB:  Salbiah Karim   
Like Page : Daily Vitamin Shoppe
 
Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan 
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi 
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi  
Pengedar Shaklee di Serdang 
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment