>

Tuesday, September 23, 2014

Pencuci Pinggan Untuk Kulit Sensitif

Pencuci Pinggan Untuk Kulit Sensitif

Teringat dulu masa sekolah menengah, saya dapat penyakit kulit tangan bersisik. Nampak macam tak serius, tapi sebenarnya, kena air pon kadang-kadang rasa sakit. Apatah lagi kalau nak cuci pinggan mangkuk segala kan. Makan pon kena pakai sudu dan garfu pada masa tu. Hilang nikmat makan pakai tangan. Ha..macam gambar kat bawah ni. Tapi lagi banyak saya kena masa tu. Adakalanya sampai berdarah. Gambar adalah hasil google.


Masa kena dulu time sekolah, so keje basuh pinggan ni memang tak buat langsung la. Tapi cuba kalo kena sekarang. Harus gagah juga basuh pinggan. Harus la pakai sarung tangan macam gambar di bawah ni ha...

Tapi dulu kat rumah mak suka pakai axion. Sabun tu memang agak kuat la. So sekarang banyak pilihan pencuci pinggan mangkuk yang sesuai untuk kulit sensitif ni iaitu Dish Wash Concentrate dari Shaklee.


Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan berbahaya seperti pencuci pinggan yang lain iaitu surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate. Kedua-dua bahan ini berbahaya kerana boleh merengsakan kulit dan mata.

Pencuci Pinggan Shaklee mempunyai ciri-ciri berikut iaitu:

1. Selamat
  • Tidak toksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tiada bahan kimia berbahaya
2. Berkesan
  • Amat berkesan menanggalkan minyak
  • Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih sabun yang tahan lebih lama

3. Mesra Alam
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Tanpa bahan pewarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Jika hendak membuat belian secara online boleh klik pada icon di bawah. Pembelian online hanya untuk pemegang kad debit dan kad kredit sahaja. Jika anda tidak mempunyai kad debit atau kredit, boleh hubungi saya di nombor 012.2929.306 untuk pembelian.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=123f06c5f8bcd6e2bd7cae3eefae4abb


Untuk dapatkan harga Dish Wash Concentrate yang murah dan jimat, daftar ahli untuk penjimatan harga 15-21%. Jika anda berminat untuk menjadi ahli boleh hubungi saya. Untuk menjana pendapatan melalui Shaklee saya akan terangkan secara detail nanti. Hubungi saya Salbiah 012.2929.306. 

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera. 

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment