>

Thursday, September 25, 2014

Makanan Untuk Pesakit Kencing Manis???

Makanan Untuk Pesakit Kencing Manis???

Ramai yang share link ni di facebook. Bagus juga maklumat yang disampaikan. Antara yang menarik minat saya ialah ini:


Untuk khasiat yang mujarab kena makan 3 atau 4 ulas setiap hari. Makan mentah-mentah tau. Kalau tak khasiat dia berkurangan. So bagus juga untuk mengelakkan penyakit kencing manis kan. Untuk kita yang belum ada penyakit ni la. Yang ada kencing manis semasa mengandung pon elok lah makan. 

Tapi saya rasa saya tak boleh nak telah mentah-mentah bawang putih tu. Tapi tak pe, saya masih boleh dapat khasiat bawang putih dari Garlic Shaklee yang memang saya amalkan ni. Jika anda pon tak boleh nak telan bawang putih mentah-mentah apa kata cuba vitamin Shaklee ni, tak mahal pon. Harga runcit hanya RM47.50. Ia juga elok untuk buang angin di dalam badan tau. Setiap tablet Garlic Complex Shaklee mengandungi 500 mg bawang putih. Baca di SINI.

Untuk Khasiat dan kelebihan garlic Shaklee baca link berikut:





Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee dan kecantikan dengan set penjagaan wajah Shaklee, hubungi saya segera. 

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim : 012.2929.306
SID 954066 FB:  Salbiah Karim 

Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi: Puan Azza  / Puan Fiza
Pengedar Shaklee Seremban : Puan Maizun
Pengedar Shaklee Terengganu : Puan Wani
Pengedar Shaklee Perlis : Puan Zuraidah
  

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment