>

Friday, March 21, 2014

Set Puasa untuk Puasa Ganti, Sunat, Rejab dan Ramdhan

Assalamualaikum semua.

Lagi 98 hari nak menyambut Ramadhan. Tapi nak tanya puasa ganti dah abis blum? Hehe mesti ada yang belum kan? Apa kata kali ni cuba Set Puasa ni atau lebih dikenali dengan nama Shaklee Mighty 3 Gems oleh pengedar-pengedar Shaklee. Boleh guna untuk puasa ganti, puasa sunat, puasa di bulan Rejab dan sambung puasa Ramadhan.

shaklee putrajaya
background picture credit to spreadsalam.com

Anda boleh ambil semasa sahur untuk kekal cergas di siang hari. Set ini sesuai untuk semua jantina, ibu mengandung dan juga ibu menyusu.

Set ini terdiri daripada ESP, Mealshake dan Performance Drink. Selain untuk sahur, set ini juga boleh diamalkan sebagai saparan. Kalori pon rendah jer bagus untuk mereka yang ingin diet. Juga sesuai untuk mereka yang sangat aktif di siang hari dan juga yang rajin bersukan. Boleh diambil untuk bersukan juga.

ESP
Protein bukan GMO yang lengkap dengan semua Asid Amino. Rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol. Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar

Mealshakes
Sumber protein dengan pelbagai vitamin dan mineral tambahan. Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga. Berperisa vanila.

Performance Drink
Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi. Memberikan tenaga.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan set puasa ini boleh hubungi saya.

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe 

Salbiah Karim  012.2929.306   
SID 954066 FB:  Salbiah Karim   
Like Page : Daily Vitamin Shoppe



Pengedar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi 
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang  


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment