>

Thursday, February 6, 2014

PENGEDAR SHAKLEE DI BANDAR BARU BANGI

Assalamualaikum semua.

Hari ni saya nak memperkenalkan pengedar sah shaklee yang tinggal di Bandar Baru Bangi. Puan Hafiza Basri. Beliau tinggal di Seksyen 3 Bandar Baru Bangi. Siapa yang mahukan vitamin dia area sana boleh berhubung terus dengan Puan Hafiza.

Beliau berpengalaman menggunakan vitamin Shaklee semasa hamil, pantang, menyusu hinggalah sekarang. Mula mengambil vitamin Shaklee sejak mengetahui dirinya hamil bayi kembar. Wow best kan ada baby kembar. Sepanjang kehamilan beliau sentiasa cergas sehingga selamat bersalin pada usia kehamilan 37 minggu tanpa sebarang masalah.

Setelah selamat bersalin beliau meneruskan dengan pengambilan vitamin dengan set berpantang shaklee dan set menyusu shaklee. Alhamdulillah walaupun baby kembar tapi dapat menyusu secara ekslusif.

Sesiapa yang ingin COD sekitar Bangi, Kajang, Seri Kembangan, Nilai, Bandar Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra boleh berhubung terus dengan beliau. Pengeposan ke seluruh Malaysia turut di sediakan. Ingin mendapatkan tip-tip cergas semasa hamil, semasa pantang dan menyusu boleh berhubung terus dengan beliau. Jangan lupa terjah blog beliau untuk membaca pengalaman beliau menggunakan vitamin Shaklee di http://1vitashop.blogspot.com/ .


shaklee bandar baru bangi
shaklee bandar baru bangi
si kembar


Hafiza Basri
SID 1073346
sms/call/whatsapp : 0192044568
Like Page : 1Vita Shop
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi
Pengedar Shaklee di Kajang
Pengedar Shaklee di Seri Kembangan 
 Pengedar Shaklee di Nilai
Pengedar Shaklee di Bandar Bukit Mahkota
Pengedar Shaklee di Bandar Seri Putra.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment