>

Saturday, January 25, 2014

Vitamin Untuk Kanak-Kanak

Kanak-kanak sama juga seperti orang dewasa. Vitamin untuk kanak-kanak adalah penting meningkatkan sistem imun badan. Dengan cara dan gaya hidup zaman sekarang, ibu bapa di luar sana sibuk dengan kerja harian sehinggakan tidak sempat untuk memberikan makanan yang terbaik untuk anak-anak. Ditambah lagi dengan cara mudah, fast food untuk kanak-kanak adalah cara paling cepat dan memang menjadi kegemaran mereka.

Shaklee turut menghasilkan vitamin yang sesuai untuk kanak-kanak mengikut peringkat umur. Dari seawal 1 tahun kanak-kanak boleh diberikan vitamin yang sesuai dengan sukatan yang betul. Sukatan pengambilan adalah penting bagi mengelakkan overdose atau risiko perkara yang tidak di ingini berlaku. Untuk bayi tiada vitamin yang boleh diambil. Jika diberikan juga, risiko adalah di tangan anda.

Vitamin untuk kanak-kanak 1 tahun hinnga 4 tahun adalah Omega Guard, MealShakes, Nutriferon dan Chewable Vita C. Manakala vitamin untuk kanak-kanak 4 tahun hinnga 12 tahun adalah Omega Guard, MealShakes, Nutriferon, Chewable Vita C dan ESP.

Namun penting di sini adalah sukatan yang betul. Sukatan vitamin untuk kanak-kanak adalah berbeza mengikut peringkat umur. Penting di sini bagi memastikan pilihan vitamin untuk kanak-kanak mestilah selamat untuk diberikan. Vitamin Shaklee diperbuat dari bahan semulajadi dan sememangnya selamat untuk digunakan.

pengedar shaklee di Putrajaya

1. Chewable Vita C
Sebiji Vitamin C setara dengan 1.5 biji buah oren dengan rasa oren sebenar untuk memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh. Sangat sesuai untuk kanak-kanak.

2. Omega Guard

Kaya dengan DHA dan EPA yang mampu meningkatkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata.

3. MealShakes
Sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Lazat, berkhasiat dan mudah disediakan. Sebagai makanan tambahan untuk kanak-kanak. Mampu mengatasi masalah sembelit dan mengurangkan risiko untuk penyakit seperti demam dan selsema. Vitamin untuk kanak-kanak yang amat sesuai.

4. ESP
 Protein bukan GMO yang lengkap dengan semua asid amino perlu. Rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol. Menyediakan tenaga berkekalan dan mampu menahan rasa lapar.

5. Nutriferon
Campuran proprietasi extrak tumbuhan semulajadi. Menguatkan fungsi sistem imunisasi badan. Melindungi dari jangkitan demam, selsema dan lain-lain.


Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk anak-anak sekiranya membeli di Daily Vitamin Shoppe

Salbiah Karim  012.2929.306
SID 954066
Like Page : Daily Vitamin ShoppePenegdar Shaklee di Putrajaya. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.


Saya juga merupakan penegdar di kawasan berikut:

Pengedar Shaklee di Putrajaya
Pengedar Shaklee di Bandar Tasik Selatan
Pengedar Shaklee di Pekan Sg Besi
Pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi
Pengedar Shaklee di Serdang
Pengedar Shaklee di Kajang


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment