>

Sunday, December 1, 2013

SHAKLEE PUTRAJAYA : SET KESUBURAN SHAKLEE


Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti inginkan cahaya mata / zuriat bagi menyerikan lagi kehidupan di alam perkahwinan. Tapi tidak semua bernasib baik hamil selepas berkahwin. Ada yang cepat dan ada yang lambat. Kadang-kadang sampai bertahun-tahun atau hampir 10 tahun baru berjaya hamil.

Tidak dinafikan rezeki anak adalah dari ALLAH swt. Tapi kadang-kadang ALLAH datangkan ujian kepada kita untuk menduga/lihat sama ada kita redha atau berusaha selagi boleh. Sebagai umat Islam kita disuruh berusaha, bukan hanya menunggu sahaja tanpa berbuat apa-apa. Kami ada menawarkan Set Kesuburan Shaklee bagi membantu pasangan yang lambat/sukar untuk hamil.

Dengan suplement yang ditawarkan, ia mempunyai fungsi-fungsi tertentu untuk setiap jenis vitamin. Kombinasi 3 vitamin ini memberikan fungsi yang bersesuaian untuk suami dan isteri. Set Kehamilan Shaklee terdiri dari 3 jenis vitamin iaitu GLA Complex, Vita E Complex  dan juga Zinc Complex . Untuk suami/lelaki disarankan agar mengambil Vita E Complex dan juga Zinc. Manakala untuk isteri GLA Complex dan Vita E. Gambar di bawah menunjukkan fungsi untuk setiap vitamin.


Sebagai umat Islam kita juga disarankan agar berdoa supaya dikurniakan zuriat yang soleh/solehah. Pasangan suami isteri boleh cuba amalkan ayat dibawah setiap hari selepas solat. Kita juga digalakkan untuk bersedah dan meningkatkan amal kebajikan.

set kesuburan shaklee

Jika anda berminat untuk mendapatkan Set Kesuburan Shaklee, boleh la menghubungi saya, Pengedar Shaklee Putrajaya untuk mendapatkan supplement dan konsultasi percuma.

shaklee putrajaya
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment