>

Wednesday, December 11, 2013

ENTRY CHALLENGE : DAY 2


Hai semua. Berjumpa lagi lagi untuk ENTRY CHALLENGE untuk hari ke 2. Tajuk yang diberikan untuk hari ke 2 adalah maksud di sebalik nama blog.

day 2: meaning behind your blog name

Bila lihat url blog mesti semua dah tau kan, Tu adalah nama penuh saya. Sebenarnya blog ni adalah blog personal saya. Memandangkan saya dah ada follower and dah ramai yang tau kewujudan blog ni, so saya teruskan je la update blog ni berkaitan ngan bisnes Shaklee saya. Memudahkan saya untuk update n manage blog. Kalo banyak sangat blog kang tak berupdate pula salah satu darinya.

Blog ini wujud sejak tahun 2008 lagi. 1st entry bertarikh 19/10/2008. dah lebih 5 tahun dah. Masa tu anak baru sorang and tgh peknen kan anak no 2. Dulu begitu aktif update pasal personal. Melalui blog juga dapat ramai kenalan. Memang bagus sebenarnya berblog ni.

Gambar pertama yang saya post kat blog..hehe. keluarga kecil saya masa tu. Anak masa tu baru 6 bulan cm tu.

shaklee putrajaya

Hehe. Memang jauh beza dulu dan sekarang. Dulu masing2 slim. Skrg masing2 gemuk. haha.

Hasil perkahwinan sejak tahun 2007 kami di kurniakan sepasang cahayamata.

1. Muhammad Adib
2.Syasya Qasrina
syasya

Alhamdulillah di atas kurniaan Allah swt yang maha esa.

Mencari Pengedar Shaklee Putrajaya dan kawasan sekitar boleh hubugi saya 012.2929.306
Fanpage : DailyVitaminShoppe
Personal FB : Salbiah Karim






Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment