>

Sunday, October 20, 2013

SHAKLEE PUTRAJAYA :SUSTAINED RELEASE VITA-C


Secara umumnya semua orang sudah tahu apakah fungsi vitamin C kan?

Vitamin C berfungsi sebagai antioksidan terkuat. Ia berperanan untuk meningkatkan daya ketahanan tubuh badan dan melindungi dari serangan penyakit. Mengurangkan risiko sakit jantung, stroke, katarak dan lain-lain. Selsema juga dapat di elakkan.

Vitamin C juga berfungsi untuk mencantikkan kulit kerana ia membantu pembentukkan kolagen. Di mana kolagen ini penting dalam pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, gigi dan tulang. Kulit wajah menjadi cerah dan berseri-seri. Parut jerawat akan cepat pudar kerana fungsinya untuk pertumbukan dan permbaikan tisu.

vitamin c shaklee


KENAPA SUSTAINED RELEASE VITA-C 500 MG TERBAIK?

Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam.

KENAPA JAM DEMI JAM?

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

TIADA PERASA TIRUAN, PEMANIS, PEWARNA ATAU BAHAN PENGAWET TAMBAHAN.

Untuk order:

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment