>

Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri 2012, Maaf Zahir & Batin


DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Wednesday, April 4, 2012

Happy 4 years

Genap usia 4 tahun my beloved son. The only son. Eh cm ramai anak plak, padahal sepasang je. Semoga menjadi anak yg soleh, berjaya di masa hadapan. Doa ibu bapa hanya yang terbaik utk anak2.

After 4 years...

DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Wednesday, January 4, 2012

Vision/Corningware/Pyrex Murah

Untung duk area KL ni, macam2 sale ade. Kali ni warehouse pinggan mangkuk, periuk2 plak. Ade jualan murah sbb kilang terbakar katanya. My Kakak roger2 smlm. Tapi sy x pegi la. Kirim je kat dia. Jauh sangat nk peginya kat Klang. Lg pon semalam dia cuti, tapi dia pegi ngan geng2 opis dia, opis lama sy jgk la, dl ktorg keje 1 company, hehe.

Sy kirim corningware yg petak2 tu. Suh amek bunga yang sama ngan set pinggan yg dh ade kat umah ni. So dapat la 3 biji. tu pon 2 medium, 1 kecil. Ingtkan nk 1 besar, 1 medium, 1 kecil. Tapi ye la kan kalo dh jualan cm ni, tinggal yg lebihan org je la. Nak pilih pon kena bersesak2 n kena pandai pilih. Katanya lori yg hantar barang tu sampai je, makcik2 yg kat situ duk kerumun. Tapi yang penting murah. Kalo pegi sendiri maybe akan pilih lg banyak la.

Dia nye habis RM180 je. 3 biji periuk vision (RM60), 3 biji mangkuk pyrex kecil(RM15), 3 corningware(RM50), pinggan corelle 6 biji(RM35), piring corelle 8 biji(RM20). Gambar seperti dibawah, tapi masa beli tu ade jelaga hitam la sbb kesan kilang terbakar tu, balik basuh n sental bersih2. Tapi x de tudung la. Murah kan?

Yang ni sy punye, RM50 saje. Murah kan, tapi tudung x de la ye. Untuk letak lauk pauk kat umah tu. Kalo pergi sendiri sure banyak gak amek.


Sape2 yg nak pegi tu ajak la sy skali ye, hehe. Kat Teluk Pulai, Klang. Lepas KFC Pulai belok kanan. Dalam kawasan perumahan. Memang susah la sket nak cari. Kakak sy ni pon jenuh pusing katanya.
DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Tuesday, January 3, 2012

Jalan-jalan KLIA 1 Jan 2012

Salam semua.

Dah tahun 2012 dh. Kejap je kan. Anak2 pon dh makin membesar. Banyak plak ragam diorang ni. Kalo duk umah manjang, sure boring kan. Apa kata kite bawak diorang naik erl dan lari2 kat klia plak. Kawasan pon luas. Leh tgk landasan and kapal terbang, hehe. Sambil2 tu leh pasang cita2 nk terbang ke negara mana lepas ni.

masih berempat

mak uda kesayangan adib
dua-dua pengsan waktu balik

DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER