>

Tuesday, March 1, 2011

Celebrate Besday Kecil-kecilan

Ni adalah 1st sambut besday Syasya kat nursery. Sebelum ni kan nenek dia yg jaga. Kalo nk buat party tu lg la tak. X sempat nk uruskan, lg pon budget pon x de. So bawak kek ngan goodie bags je utk anak2 kat taska. Itu pon diorang dh happy sangat. Budak2 kan mana tau sambut, tau makan kek je. Semua teruja tgk kek gambar kartun. Thanks kak ida, sume budak2 suka.


Kami x de la beria2 sambut. Just bawak kek, agihkan goodie bag. Ambil gambar2 sket, tu je. X de bawak makanan pon, sbb budak2 sume kecik2 lg. Makan pon x banyak. Boleh plak Syasya nangis. Sbb x nak berenggang ngan mak uda dia. Org nk hepi2 dia g menangis plak. Alahai besday girl ni.


Untuk hadiah Syasya lak, ayah dia sempat belikan bear kaler pink kat siam nun. Bunyi cam jauh je kan. Alang2 dia outstation kat sana. Pegi Bukit Kayu Hitam, lepas sempadan, siam la kan. Hehe. Syasya suke sangat hadiah ni, sampai org lain pon x leh nak tumpang main. Untung Syasya, Ibu dulu mana la ayah pernah belikan. Sob sob.

DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER