>

Friday, September 24, 2010

Hadiah

No no bukan sy dapat hadiah or sy nak bg hadiah kat org. Ni hadiah sendiri buat. Sape lagi kalo bukan Adib. Nama pon anak laki kan. Buas kemain lg. X sampai sebulan duk nursery. 2 hari lepas amek dia kat nursery, teacher dia ckp Adib langgar meja. Benjol kepala. Teacher dia kata, dia kejar teacher, pastu cm mana dia leh terlanggar plak meja. Adib mmg cm tu, kalo lari mmg laju. Pastu x tgk depan. Kalo jalan pon cm tu gak, bukannya nk tgk depan, sibuk nk tgk kiri kanan.

Semalam bawak chekup ke klinik. Semua org duk tanya apasal kepala dia benjol tu. Agaknya ingt ibu ngan ayah dia dera kot. Memang pelik la tgk muka dia tuh, cm alien pon ade, hehe.

yang ni gambar masa hari kejadian, besar kan benjol
ni semalam kat klinik, dh kurang sket, tapi merah2. Seb baik x de muntah2. Dr ckp kalo dia ngadu pening2, muntah2 kemungkinan ade darah beku. Seb baik x de.

Klik DISINI untuk ORDER

3 comments:

  1. besarnya benjol..sian dia.tp anak lelaki mmg camni kan

    ReplyDelete
  2. ni bkn kali pertama benjol, tapi 1st time kena kat nursery.

    ReplyDelete