>

Monday, August 9, 2010

Makeup Class

Hari Sabtu dapat berpoya-poya ngan adik aka Maya. Kami g makeup class. Saje amek menghabiskan duit menambahkan pengetahuan. Maklum la kami ni dh la x lawa, kena la amek kelas makeup utk lawakan muka yg x seberapa nk gah ni kan. Hehe. Biasa la pompuan nk lawa utk suami jugak kan.

Kelas sy request kul 2 ptg. Bertolak dari umah kul 1.45 dgn harapan sampai kul 2 la kan. Tapi nasib x baik ari tu, kami lalu kot depan ukm, ingtkn jalan clear. Tapi rupa2nya ade majlis konvo lak. Punya la jam jalan.Kul 3 br sampai, chet.

Apa2 pon dpt jgk sampai kat studio Amy. Mula2 dia bg tau jenis2 foundation yang dia pakaikan utk makeup org. Pastu dia ajar sambil makeupkan model. Pastu turn kami lak yg makeup diri sendiri. Lenguh tangan2 ni. Bkn senang tau, maklum la kami ni jenis keras tangan, hehe. Tapi hasilnya kami suka, walaupon org lain tgk x cantik, bg kami cukup cantik, 1st trial kan. Lepas ni kena praktis byk lg. Si Maya tu cite2 nak jadi mak andam. Harap cite2nya tercapai la ye. Skang ni kena banyak blajar dl.

Meh kite tgk hasil seni kerastangan kami ni.

sebelum, muka suci jek, hehe

selepas, wow ! boleh la kan percubaan pertama

sian anak2 ibu 2 org ni kena tinggal. Ibu ngan mak uda g kelas makeup. Pastu husband ckp, muka dah cun, tang perot tu hancur. Huhu. Yela yela sponsor sy slimworld boleh?

Klik DISINI untuk ORDER

5 comments:

  1. akak u looks so beautiful laaa...i like!
    agak2 nyer laa...klo hubby tgk akak dier knl x?
    hehehe...:D

    ReplyDelete
  2. Aiseh tidak ku kenai biniku ini... ho ho...

    ReplyDelete
  3. wow!!meletup..ahahah...
    lain cerita ngan hb aku. die tak suke plak aku bermakeup.ke dia nak sep bajet die beli brg mekap aku kot..;p

    ReplyDelete
  4. Roshidi: x kenal ke? leh la i menyamar lepas ni. buat2 ngorat u.

    nanee: nak makeup blh, tapi kena kuar bajet sendiri la.huhu.

    ReplyDelete