>

Sunday, August 29, 2010

Kerja Kerja

Belintas langsung dari opis. Semalam dan hari ni kena keje. Hari Merdeka pon kena keje. Hari Nuzul Quran ari tu pon sepatutnya kena keje. Tapi site kat Selangor cuti, so kami pon cuti la. Tiba2 kul 1 lebih ade org call suh dtg keje. WHAT? Last minit panggil suh p keje. Macam on-call lak. Nasib la mmg x pegi keje la Jumaat tu. Sbb masa org call tu ade kat luar. Selamat la. So dtg hari sabtu je la. Bos kata nk bg xtra cuti. Tapi boleh ke pakai xtra cuti tu? Nanti lepas raya pon banyak keje gak ni, nk kena TOT utk user UPM. Yang keje skang ni sbb ade presentation utk MOF. Nasib la kena keje.
Anak2 husband jaga. Pagi tadi dia mandikan budak2 tu. Jarang dia mandikan anak2. Sekali sekala x pe la kan. Demi mencari sesuap nasi.

Klik DISINI untuk ORDER

2 comments:

  1. wah... ni keje yg projek MOF erk? bukan SMP kan??

    ReplyDelete
  2. ni POC utk MOF. Nak dapatkan projek utk BI. Huhu. Tapi x pe, byk projek harap2 byk la bonus utk taun depan, hehe. bersusah2 dahulu.

    ReplyDelete