>

Saturday, July 24, 2010

Mini Family Day @Nur Bukit Unggul

Mini family day minggu lepas, dianjurkan oleh opis sy. Ermm, nak citer pon malas, sbb tersangat-sangat la X best. Seb baik dekat je ngan umah, x la rasa rugi duit minyak pegi.

Dari sume segi la x best, tempat x best, makan pon x best. Dalam aturcara ade registration, sampai2 sana, terkontang kanting x tau nk buat ape, kaunter pendaftaran pon x de, fail la cm ni. Ingtkan kami dh lambat, rupenya ade lg yg lambat. Pastu sampai2 sana x tau nak buat ape, kata ade bekpes, intai2 la org kot2 diorang bekpes. Ramai yg duk lepak2 x tau nk p mana. Dalam 15 minit gitu baru la ade org panggil suh bekpes kat cafe dia. Ermm, mmg fail la majlis cm ni.

Bekpes bihun goreng kosong, telur dadar ngan teh o, layan je la makanan x sedap. Tapi terpaksa makan la takot lapar. Dah abis bekpes, anak2 masuk dewan mewarna, saje je la lepak kat dewan tu walaupon anak2 sy ni x tau mewarna. Sbb xtau nk buat aktiviti ape lg. Staf2 duk dengar update dari compeni. Syasya sampai tertido atas riba. Lama jugak la melangut duk dgr bos2 update pasal company. Dahaga bkn main, x bawak air masak lak tu. Diorang pon x de nk bekalkan air miniral pon, hampeh jek. Dah tgh hari makan. Pon x sedap. Nasi lembik (banyak komen lak). Lepas makan trus chow balik. Mmg x best, haha.Sampai umah layan tido, hehe. EnHubby nak masuk opis ptg pon cancel sbb penat sgt. Ape yg penat ntah le.
tgk tu makan comot2nampak x bijih dalam lombong, hehedah bangun tidoboleh jadi baby sitter cik cilah kiter niape la 2 org budak ni mainadib layan blues sbb bosan
ayah kebosanan sampai nak tertido, kesian kena ikot sbb nk jaga anak2, kalo tinggal kat umah lg haru bdk 2 org ni, nenek balik kg, x de sape nk jaga.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment