>

Wednesday, May 12, 2010

Tag dari cheqjija dan syalinda

Hari ni sangat la borink. Sakit perut lak tu. X tau salah makan ape ni. Yang pasti makanan yg beli kat pasar malam semalam la ni. Jum layan tag dari memberku, cheqjija dan syalinda. Tag yg sama. Dah 2 org tag menda yg sama so buat skali harung je la eh.
Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank. -dah copy dah

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank

terima kasih utk korang berdua (http://hazlizahusaini.blogspot.com & http://luvvalley.blogspot.com/) kerana sudi bg award ni kat aku, hehe suke. Dua2 ni member masa kat ACCP dl.

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

“x de mood nk wat keje, layan blog dulu. lagipon ari ni kurang sihat. masih sakit kepala dan sakit perut”

2. Apakah nama samaran korang

"sal, bie"

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

1- EnHubby aka En Mohamad Roshidi bin Rozali

2- MySon yg sangat nakal aka Muhammad Adib bin Mohamad Roshidi

3- MyDoter yg sangat manja & ngada2 aka Syasya Qasrina binti Mohamad Roshidi

4. Panggilan untuk si dia

"Sayang"

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

"hadiah? banyak ni kalo nk list esok pon x abis, Hehe. Sebuah kereta idaman pon dh cukup. 1 je x banyak."

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
"yang ade dalam list dan yg suka tinggalkan jejak di sini"

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

"amek la kepada sesapa yg sudi, hehe"


Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment