>

Thursday, May 27, 2010

Santai di Petang Hari

Petang2 kalo balik awal, biasanya bawak anak2 pusing2 kat area rumah. Ada jugak bawak pegi taman2 yang berdekatan. Beberapa hari lepas kami ke Presint 16. Area perumahan banglo kat situ. Bape la agaknya harga umah ni. Juta2 agaknya. Kalo bukan jutawan mmg x leh beli la. Kat belakang rumah2 tu ade tempat untuk riadah dan tasik. Mmg sesuai utk beriadah dan hilangkan stress lepas balik keje. Adib dan Syasya mmg suka la. Berlari sana sini sampai jatuh2. Isyhh budak2 ni mmg, kalo x lari x sah.

Entry saya sblm ni mmg banyak pasal tempat2 kat Putrajaya. Sekadar nak berkongsi maklumat dengan kawan2 sume. Kot2 boring nak buat ape ptg2 kan. Leh la kite g joging area2 sini.

ni jurulatih kecik kita, siap suh buat cm dlm gambar tu
berdua lebih baik
ayah mithali
bestnya kalo dapat duk umah banglo cm kat belakang tu. Belakang umah ade tasik, tempat riadah
berangan je la nk duk umah banglo cm ni

Klik DISINI untuk ORDER

2 comments:

  1. cantiknya gambar-gambar ni...clear sungguh...:)

    ReplyDelete
  2. niza, upload kat flickr dl, pastu gunakan link gambar tu upload kat blog

    ReplyDelete