>

Friday, May 14, 2010

Nak Handbag Baru

Handbag yg saya pakai skrg ni sudah rosak. Sgt2 memerlukan handbag baru.

Yang ini

or yang inidesign lebih kurang sama, cuma kaler je lain. Uwa kalo betul2 sama cm yg ni kopakla poket. Setaun simpan duit lum tentu dpt. Nak cari ala2 yg ini je, dpt yg x ori pon x pe. Haha.

Klik DISINI untuk ORDER

3 comments:

  1. sal, yang gambaq pertama tu cunnn....

    ReplyDelete
  2. sal..looking for ori one? brape bajet ko? mane tau..kot2 dapat rembat yg ori..lagik best kan..hihiihiihihi....

    aku ade le beli wristlet coach yg ori nih. tp online le..murah sket la banding harga butik. if u r interested, nnt aku bg link katne aku beli. *wink*

    ReplyDelete
  3. linda : yg 1st tu aku tgk cm dalam citer adamaya , lisa surihani pakai, kalo x silap la

    nanee: henbeg aku x pernah sampai harga 100 pon. beli yg x ori je la jawabnya. hehe

    ReplyDelete