>

Wednesday, May 26, 2010

Mini Gathering

Ahad, 23 May, berlangsungnya mini gathering yang di adakan di rumah saya. Majlis kecil2an je. Ni pon plan last minit. Muna yg ajak jumpa. Asalnya nk jumpa kat luar je, tapi memandangkan cm susah je nk buat kat luar, sy cadangkan buat kat rumah sy je la. So antara yg dapat hadir ari tu, Muna sekeluarga, Awanis sekeluarga, Lizawati sekeluarga, Azza sekeluarga dan Shida sekeluarga. Emmy awalnya nk dtg, tapi x jadi sbb ade urusan family yg habis lewat. X pe Emmy, lain kali kita jumpa lg. Plan kul 2 lepas zohor. Nampaknya sume dtg kul 2.30 ke atas. Paling awal Awan, dan yang last Muna, hehe. Korang lain kali jgn lambt tau, sian Awan tunggu lama.

Seronok sangat dpt jumpa, ye la dh bertaun2 kan. Ade rasanya dalam 4 taun lebih kot, haha. Sy sediakan nasi ayam, yg lain ade yg bwak kek, jajan, air, buah, kuih, puding. Best sumenya. Gambar plak x byk yg tangkap, ye la duk syok bersembang.

Lain kali kita buat lagi eh korang, plan awal2 n tempat2 yg best. Hehe.

alisya, anak azza
Syasya Qasrina
Syasya dan Ibu
"Syasya nk panjat tangga la ibu"
Adib

Klik DISINI untuk ORDER

2 comments:

  1. umah ko tuh sal??BESARNYE!!! jeles haku..mane gambo tetamu2 geder2 nih..

    ReplyDelete
  2. umah kerajaan, tumpang duduk je, nanti kena halau kami pindah le, hehe

    ReplyDelete