>

Thursday, May 20, 2010

Mata Bengkak

Apa la nasib budak ni. Mata bengkak plak. Agaknya habuan sbb tgk show free kat Sabah ari tu. Ada org bogel dalam bilik mandi, betul2 depan muka si Adib ni. X tau malu langsung. Dah le pintu bilik air x tutup, p mandi duk ngadap anak saya lak tu. Sib baik budak kecik ni x tau pape.

Sebenarnya budak ni kena alergik. Tapi sblm ni x de alaergik la plak. Maybe alergik ngan habuk. Smlm dah pegi klinik. Harap2 2-3 hari ni surut la. Kalo x surut jgk kena pegi buat ujian urine and darah, maybe buah pinggang. Mintak2 dijauhkan. Tapi saya rasa ni alergik biasa je. Sbb sblm ni ade pernah kena, tapi 3 4 jam dh hilang. Kali ni lama la plak bengkaknya. Dah le ubat pon bkn main susah nak makan.

Klik DISINI untuk ORDER

2 comments:

  1. alegik ni kak..saye dlu lame gak kene.. dr siang smpai mlm.. siap pengsan ngan muntah2 skali efek alegik nih.. huhu

    ReplyDelete
  2. tu la dr kata alrgik. dr bg ubat. kalo dlm masa 3 hari x sembuh jgk kena chek urine n darah, maybe jangkitan pada buah pinggang. harap2 x de la, cuma alergik biasa je ni.

    ReplyDelete