>

Friday, May 7, 2010

CUTE PINK BABIES CONTEST

Kali ni nk join contest ni plak. "CUTE PINK BABIES CONTEST". Bersempena dengan ulang tahun pertama puteri ibuQisQas: SHARIFAH NAYLI QASRINA pada 30 MEI 2010 ini.
Powered by BannerFans.com

Penyertaan dari sy:
 Nama Peserta : Syasya Qasrina bt Mohamad Roshidi
Umur : 1 tahun 2 bulan
Tarikh Lahir : 25 Februari 2009
Pesanan / Ucapan: Ibu nk berpesan sambil menyanyi lagu kesukaan Syasya, "Please please please kamu jangan nakal...". Semoga Syasya menjadi anak yang baik, berguna, soleh dan bergembira slalu. Kami sayang Syasya dan akan memberikan yang terbaik utk Syasya.

Untuk kawan2 yang nak join, ni terma dan syarat2 penyertaan:

1~ Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower ibuQisQas secara langsung & tak langsung
2~ Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER ibuQisQas di Blog ini..
3~ Linkkan -asyna8286.blogspot.com di blog anda
4~ Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
5~ Sila buat special entry untuk contest ini dan upload 1 keping gambar anak anda dengan pakaian atau hiasan atau permainan MERAH JAMBU( PINK )  yang comel lote, kiut miut,tak kisah lah macam maner gaya pun..nampak cute pada anda...
(sempena Tema Birthday anak ibuQisQas berwarna Pink)
(Dan juga nyatakan pesanan anda kepada anak anda)*penting*
6~Sertakan Nama peserta, umur dan tarikh lahir.
7- Had umur baby : newborn - 5 tahun.
terbuka kepada anak lelaki atau pun perempuan yer..bebas.
 8~ Sila tinggalkan link / url blog anda di comment ibuQisQas ini bagi memudahkan ibuQisQas melihat penyertaan anda.
9~Keputusan nyer ditentukan Puteri Birthday sendiri(dengan cabutan nama finalis terakhir yang ibu pilih).
10~ ibuQisQas dengan rela hatinya menyediakan hadiah untuk 3 pemenang utama + 5 pemenang sagu hati.


Klik DISINI untuk ORDER

2 comments: