>

Thursday, April 22, 2010

Oracle DataWarehouse

Hari ni adalah hari ke 2 training. Training ni dh attend dl masa bln 1. Rasanya lebih kurang sama je. Dl kat Oracle menara Citibank. Skang Oracle dh pindah kat The Garden. Start 10.30 pg sampai kul 2.30. Break 2 kali, setiap sesi 10 minit je. So x sempat nk lunch pada hari pertama. Lunch pon bile dah abis kelas. Hari ni, hari ke-2 bawak bekal siap2. Esok satu hari lg.
Kat The Garden ni byk la plak tempat shopping. Tapi 'ongkos' nya ngak ade. Haha, mahal2 lak tu. Nak murah sila pergi kat Mid Valey, lintas jalan je. So cuci mata je la sini. Apa blh buat, bkn taraf shopping sini. Tgu bila dh kaya raya nanti sampai duit pon x tau nk buat apa masa tu. Haha.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment