>

Tuesday, April 20, 2010

New Me?

Ada yang tau and ade yang x tau pasal sy remove mole atas faktor kesihatan. Dah hampir seminggu, smlm sy pegi bukak jahitan. Alhamdulillah. Lega rasanya. X de la misai buatan yang menganggu hidup ni. Hehe. Tapi parutnya jelas kelihatan. lepas bukak jahitan br la berani letak bio-oil. Harap2 leh la pudarkan parut. Sesapa ade petua nk hilangkan parut. Meh kongsi ngan saya.

muka ngantuk + bosan
sile abaikan parut2 jerawat, sape nk sponsor produk kecantikan kat sy, meh meh sini sy try

Klik DISINI untuk ORDER

12 comments:

  1. Produk untuk JERAWAT..
    murah n berkesan.
    100% dari herba semulajadi.
    http://syazaisyah-fcumiracle.blogspot.com
    cuba lah
    :D

    ReplyDelete
  2. Ambik masa kot nak repair kulit tu...ambik vitamin C & E tiap2 hari...guna skincare yg guna vitamin E..bodyshop punya vitamin E skincare bagus jugak....minum air masak banyak2 nanti kulit elok balik insyaallah...

    ReplyDelete
  3. thanks kak eynda 4 info. nanti sy cuba.

    ReplyDelete
  4. saket tak kak dia buang mole tu? huhu

    ReplyDelete
  5. mole tu membesar ke sebab doktor soh buang? cuak gak aku ni, aku kan ratu tahi lalat...hahahah

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. nichkhun: x sakit sbb dia bius dl.

    kuizikel : a ah membesar. tp dl x de masalah, sbb dia berdarah 2 3 kali, cuak gak, trus p jumpa doktor. doktor sugest buang.

    ReplyDelete
  8. woo. tahi lalat ada yang boleh membesar? baru tahu..

    ReplyDelete
  9. en hasnol: tahi lalat yg makin membesar tu x normal, so kena buang la.

    ReplyDelete
  10. sal..p la try New York Skin Solution..
    hehehehe.

    ReplyDelete
  11. try la felisa.. hehe sgt berkesan.

    ReplyDelete
  12. try mederma tak pun...egyptian magic cream.memang berkesan. lagi satu vitamin e.apa eik nama dia..tanya farmasi. harga vit e tu dalam rm 90++

    ReplyDelete