>

Wednesday, April 28, 2010

New Idea

Pagi tadi sy iron selendang panjang ataupun lebih dikenali dengan nama shawl. Ingatkan mula2 nak pakai ngan inner tudung syria. Tapi cm x best plak inner tu. Sbb mula2 pakai mmg la nampak lawa, sbb kena tarik sampai bawah pipi kan. Tapi lama2 dia ternaik sendiri, dh x comel, haha perasan. Ye la dh nampak bulat dah muke. Padahal mmg bulat pn. So tetiba teringat ade kain jersey lebihan utk buat tudung ari tu. Apa lg, potong la buat inner kecik segitiga. Haha. Pakai ngan shawl. Ha, baru la x tertarik ke atas inner tu. Sesuai ler. Perasan, haha. Nak letak jgk gambar, "ade aku kisah?"

gambar pakai web cam kat laptop je

Klik DISINI untuk ORDER

7 comments:

  1. cantik kak..watkan saye 1 bleh x? ehhehe.. owh btw.. cun la muke lpas buangtaik lalat tu..

    ReplyDelete
  2. boleh2. cun? berparut ni, x comel, lepas sebulan br leh letak vitamin e, kasi kurang parut

    ReplyDelete
  3. sya, inner syria tak best pakai, licin dia naik ke atas. so yang buat sendiri ni pin kat depan

    ReplyDelete
  4. dah abes santik tu sal..
    ko jahit baju lagi x?

    ReplyDelete
  5. Ermmm Bini sapa tu???? ish ish

    ReplyDelete