>

Monday, April 12, 2010

Bila Suami Yang Pilih

Memandangkan kasut saya sudah rosak, "wajib" la diganti dengan yang baru kan. Tu pon suami yang suruh beli kasut baru. Memang nak beli pon masa JCard day ari tu. Tapi x de yang berkenan. So semalam sempat la menyinggah di IOI Mall Puchong. Tu pon otw nk g amek anak2 dan mak yg 'diculik' oleh kakak sy. Biasanya sy pakai kasut crocodile je, tapi semalam x de plak yang berkenan, x de yg design baru. So pusing punya pusing kat dalam Jusco Puchong tu ternampak la kasut ni. Terus EnHubby suh amek yg tu. Sy pon ok la dari x de kan. Tapi sy yg bayar ok. Hehe. So ari ni bergaya ka ngan kasut yg tinggi ni, tp x de la tinggi mana pon, Dah lama sebenarnya x pakai kasut tinggi2 cm ni, seb baik tapak dia jenis yg full, kalo x mau tersembam kat jalan tar, haha. Sbnrnya, ok x pilihan org lelaki ni ek?



Klik DISINI untuk ORDER

6 comments:

  1. sal..sekureng2nye nak jugak die tlg pilih. kalo aku..sndirik pilih, tanye die..die jungkit bahu jek.=D

    aku pun sejak dah beranak ni, tak pakai kasut tumit tinggi. Dah tukar ke wedges la pulok..sesekali menerai tumit tinggi, gayat!!!hahahha

    ReplyDelete
  2. sal,
    kasut² ita skang ni pon tapak cenggitu... senang nak pakai sambil dukung anak.. huhuhuh..

    ReplyDelete
  3. tu la dh ade anak ni kena pakai tapak2 cm ni je, kang dukung anak dua2 jatuh plak, hehe

    ReplyDelete
  4. ai pon suka tumit cam tuh.. rasa selamat sket time pakai..muehehehe

    ReplyDelete
  5. lawa la..maybe sbb eqa ske putih kot..hehe

    ReplyDelete