>

Monday, March 22, 2010

Weekend @Kolam Presint 16

Sebenarnya dah banyak kali kami ke sini. Biasanya pegi waktu pagi. Bawak bekal dari rumah dan makan tepi kolam. Tempat ni namanya Kompleks Kejiranan Presint 16. Macam2 ade kat sini, kolam renang dewasa, kanak2, ada library, ade dewan utk org buat majlis kenduri kawen, ade food court, ade gym, ada padang bola, dan macam2 le. Hehe. Kalo nak masuk gym kena baya RM2, kalo kolam renang dewasa RM2. Kalo x silap la. Tapi kalo kolam kanak2 yg kat luar, berdepan ngan tadika PERMATA tu x yah bayar. Sbb ade jgk yg bayar. Ade la kakak ni sorang ala2 vouge gitu bawak anak mandi kolam kat sini. Tapi dia p baya. Ingatkan nak masuk mandi kat dalam. Rupenya mandi kat luar je.

Untuk makluman, terdapat 4 kolam di kawasan Putrajaya ni,
  1. Kolam Renang Kompleks Kejiranan Presint 6
  2. Kolam Renang Kompleks Kejiranan Presint 9
  3. Kolam Renang Kompleks Kejiranan Presint 11
  4. Kolam Renang Kompleks Kejiranan Presint 16
Jadual:
Sesi 1 : 9.00 pagi – 11 pagi
Sesi 2 : 1.00 petang – 3.00 petang
Sesi 3 : 5.00 petang – 7.00 petang
Sesi 4 : 8.00 malam – 10.00 malam

Kalo yang Presint 9 tu pernah pegi, tapi untuk anak2 sy, adalah dalam. Anak2 sy kan kecik lg, 1 tahun ngan 1 tahun 11 bln. So lebih selamat sy bawak ke presint 16, x berapa dalam sangat dengan usia mereka. Kalo untuk dewasanya biasanya kena bayar utk masuk dan kena pakai pakaian renang la ye.

si ayah makan sambil memerhati anak2


Klik DISINI untuk ORDER

1 comments: