>

Saturday, March 27, 2010

Hari Yang Malang

Semalam adalah hari yang malang untuk aku. Huhu. Semalam ade Internal Traing Oracle 10g kat opis. So parking la kat tempat berbayo, sbb ari selasa ari tu dh kena saman ngan DBKL. Melayang 100. Aku parking kat tgkt 4 rasanya. Pastu masa nak turun tu, cm x lepas je depan kete aku tu. So aku reverse, pastu nk turun tu, adoiii terlanggar la dinding sebelah kiri. Kena bahagian belakang kete. Abis calar. Huhu. Seb baik x kemek pintu kete depan. Nasib la. Tempat tu gelap, mana nk nampak kat belakang tu. Lagi pon konpiden je aku yg belakang tu lepas, sbb masa awal2 tu depan yg x lepas kan. Huh, nk wat cm ne, benda dh jadi. Dah comot dh kete. Nampak gaye nya dh x comel la kelisaku itu. X pe la, pengajaran. Harap2 ni kali pertama ngan kali terakhir la. Seb baik x bawak kete EnHubby, kalo la time kena tu aku bawak kete dia, kena bebel 40 hari 40 malam la nampaknye. Jangan marah eh EnHubby, gurau je. So get ready je la $$$$ nak cat balik tu. HUHU.




Klik DISINI untuk ORDER

4 comments:

  1. ala xpe..gaji dah masuk kan.. hehee..

    ReplyDelete
  2. sbb x de la teruk, tapi kalo nk kembali ke asal mmg pakai duit la. balik umah polish2 je, hehe

    ReplyDelete
  3. kereta kelisaku tu pun tak kena juai....

    ReplyDelete