>

Tuesday, February 9, 2010

Baby Crying Contest

End 28 February 2010
Dah lama x masuk contest. Busy la katakan. Hehe. Kali ni nak join contest ni plak. Dianjurkan oleh kak pah. Godek nye godek jumpa la gambar ni, sesuai dengan tema contest.

Nama: Syasya Qasrina bt Mohamad Roshidi

Umur semasa gambar diambil: 8 bulan

Umur sekarang 11 bulan

Sedikit cerita mengenai gambar ni: Gambar ni diambil masa kat umah. Saje nak kaco2 dia tgh main. Letak dalam Bumboo seat ni. Menagis la dia sbb x dpt gerak bebas.

Syarat kena ada:

1. Jadi follower Auladjannah
2. Copy gambar di atas, letakkan di sidebar dan terus dilinkkan ke N3 ini.
3. Letakkan link kakpah di blog anda.
4. Letak gambar anak anda, anak saudara anda, cucu anda, cucu saudara anda, kalau ada cicit pun boleh juga. Anak mestilah berumur 1 hari hingga 1 setengah tahun semasa gambar itu diambil.

DAN GAMBAR ANAK ITU MESTILAH GAMBAR SEDANG MENANGIS
(berita baik: Sekiranya anak anda sekarang berumur 3 tahun ke bawah, dan gambar menangis itu diambil semasa umurnya 1-1 1/2 tahun, anda boleh menyertai kontes ini. Syaratnya, letak gambarnya yang terkini sebagai gambar tambahan)
5. Letak nama dan umur anak semasa gambar itu diambil. Letak umur sekarang. Buat satu entry ringkas mengenai anak itu. Kalau nak buat panjang pun, terpulanglah. Tidak ada markah tambahan.
6. Tinggalkan jejak dan link anda di ruang komen.
7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kecutetan(oopps) anak dan kekreatifan gambar itu diambil.

Dan hadiah2 yang ditawarkan cukup menarik. Boleh tgk kat blog kak pah.


Klik DISINI untuk ORDER

2 comments:

  1. okay, kakpah dah tengok. good luck..

    ReplyDelete
  2. alolo..comelnya....

    http://kancilbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete