>

Friday, January 15, 2010

First Giveaway : KhairunCraft

Jum ramai2 join contest ni. Tarikh tutup 31 January 2010.


Comel kan. Apa lg, jom kite join. Bagaimana?

1. Jadi follower KhairunCraft.
2. Link kan blog KhairunCraft dalam blog list korang.
3. Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni. Jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html kat post tu ye..
4. Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
5. Tinggalkan comment kat post http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html , link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..
-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)
-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)
EG:SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink

Hadiahnya ialah car sign. Sgt cantik hokey. Contohnya adalah seperti di bawah.

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment