>

Tuesday, November 3, 2009

Weekend Yang Sibuk

Sibuk ke??? Haha saje je letak title tu.

Weekend baru ni, Sabtu kami pergi ke mydear warehouse. Hajat dihati nak beli safety gate untuk dapur. Ye la, anak 2 org tu suka sangat main kat dapor. Bahaya. So sampai sana cari la safety gate, mula2 tgk yg dia display x menarik. X de yg macam kami nak tu. Pastu g ronda2 tgk barang, amek baju syasya 2 helai. Pastu g tgk2 lg, berkenan plak kat walker, kat umah sebenarnya dh ade 1 walker, tapi besar, cm x best je syasya duk dalam tu, nk gerak pon susah. Lg pon adib suke tumpang skali duk dalam tu. Walker ringan yang lama tu dah patah satu roda dia . Lg pon harga walker tu murah je, RM25, jadi la kan, bukan nak duk lama pon dalam tu. Syasya skrg pon dh 8 bulan, dah bangun dengan bantuan kerusi2, meja2. Panjat tangga ke tingkat atas pon dh lulus. Maybe sebulan dua lg leh la jalan kot. Harap2 la kan. Dah ambil waklker tu baru nampak ade safety gate yg kami berkenan kat situ. Tu pon ade satu jek, ape lg amek je la trus skali ngan extension. Pastu tgk plak baby chair, senang nak bg makan. So mmg berbaloi2 la beli masa warehouse ni kan, jimat.

Then Ahad plak g kenduri kawen je, ade 2 kenduri. 1 kenduri x-opismate. 1 lg kenduri opismate. So pegi yg dekat dl la kat dewan MPOB then baru g ke semenyih. So Selamat Pengantin Baru buat Jiha and pasangan ngan ida ngan pasangan, semoga berbahgia ke akhir hayat. Balik kenduri plak g Alamanda, beli pampers ngan susu anak 2 org tu la. Tgk harga drypers murah la plak, so ape lg, rembat la 4 trus. Limited 2 pack per family. So sorang baya utk 2 pack la . Kalo x harga normal la jawabnya.

So tu je la citer weekend, xde la busy pon. hehe. Layan gambar sket kat bawah cm besa ye.

seronok dapat walker baru...
monyok je muke...
kereta yang dh nak hancur...layan tv...
nota kaki: gambar kabur amek pakai henpon jek

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment