>

Thursday, November 12, 2009

Air Asia... kini sesiapa boleh terbang

Sy bukan jurucakap untuk Air Asia ye. Semalam la, opismate pagi2 lg dh bg tau Air Asia ade bg ticket free. Booking 11 Nov 2009 - 15 Nov 2009. Tempoh penerbangan plak 1 May 2010 30 Oct 2010. Lambat lg la... Dah nama pon free kan. So redha la. Tapi nak jugak pergi bercuti naik flight. Selalunya naik kete je, dh kat semenanjung je kan. So alang2 dh naik flight ni nak le merentas lautan. So tanya la pendapat EnHubby dl. Hehe , hajat di hati nk g Jakarta tapi skang isu Malaysia Indonesia plak. Bahaya nak g sana. So Jakarta cancel, Kota Kinabalu je la yang paling jauh pon nak terbang.

Semalam duk sibuk book ticket je, last2 masa nk confirmkan pembayaran blh plak hang. Apa la nasib, so x dpt la semalam nak book. Tapi usaha tangga kejayaan. Balik umah malam tu try book lg, alhamdulillah berjaya gak dapat ticket free tu. Ticket dh dapat , cuti lambat lg nk apply kan, taun depan, hehe. So book untuk kami 1 family ngan mak sy skali. Bawak dia jalan2 makan angin. Masa muda dl x sempat nak jalan2 sbb jaga anak2. Skang bila anak dah besar, anak la pulak kena bawak mak kan. Ayah? keje. Rasanya dia x dpt pegi.

So sempat lagi la nak simpan duit untuk shopping kat sana. 6 bulan lg...

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment