>

Monday, October 26, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Contest sempena meraikan 5th Anniversary eliza on 17th November 2009.

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!



Nama: Muhammad Adib bin Mohamad Roshidi
Umur : 1 tahun 6 bulan

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST. Kenapa biru? Suka hati penganjur la kan, hehe. Sy pon suka biru jugak sbb sejuk je mata memandang. Kalo tgk langit biru mmg seronok je, tapi bukan la di waktu panas terik, leh silau mata tu nanti. Ok la harap pengajur sudi menerima penyertaan dr saya ni.

Klik DISINI untuk ORDER

5 comments:

  1. Salam,
    wahh biru mata coklat ku tgk gambar ni..sgt suka..serius..cantek..ada harapan ni jeng jeng jeng

    overall, lulus >_<

    ReplyDelete
  2. tq eliza sbb dh terima penyertaan dr sy

    ReplyDelete