>

Wednesday, July 22, 2009

Weekend @Taman Botani

Ok, nak curi sket masa kerja ni dgn meng'hapdet' blog. Macam la selama ni x pernah curi masa, bkn stakat berbloging, malah ber facebook la, ber ym la ber gtalk la. Haha. Nak bg nampak yg kite ni betul2 bizi, hehe. Sbnrnya tgh pening nih, keje menimbun x siap lg.

Aktiviti ujung minggu baru ni. Tak sah kalo x kuar rumah pada weekend. Kalo x rasa bosan ya amat, cm duk dalam penjara. Maklum la kawasan yang kami duduk tu sunyi je. Masing2 duk dalam rumah. Walaupun kawasan tu penuh ngan penghuni, tapi rasa cm sunyi jek. Ok la berbalik pada aktiviti last weekend.

Jalan2 di Taman Botani.Taman ni pon 1st time kami sekeluarga pegi. Pegi pon just jalan2 sambil cuci mata yg duk terperam dlm umah sambil mengeluarkan peluh. Ye la jenuh mengejar Adib. Nampak je air trus terkam. Nak main air. Plak tu x tau bahaya, ade ke nak terjun dalam air, x bahaya ke tuh.

Taman ni besa2 je, sesuai la utk aktiviti riadah. Ade tasik.

Layan je la gambar kat bawah ni ye.










Klik DISINI untuk ORDER

2 comments:

  1. tak pernah aku nk g jejalan shoot dkt sini, cantik ek? ahahahah.. nama je duduk putrajaya, tp tak pernah explore..

    ReplyDelete
  2. x de la cantik mana pon.kat tempat air pancut tu je yg cantik. yg lain besa2 je.

    ReplyDelete