>

Monday, July 13, 2009

Weekend @Kompleks Sukan Air Putrajaya

Pemandangan yang menarik di sini, jom cuci mata ngan gambar2 yang telah diambil.

Pullman Putrajaya Lakeside Resort
me and my kidsme with my kids, sister n mum (adib like to call my mum 'ma' like us not 'nenek')dah sampai x reti2 nak bangun, alamak, tercabut plak stokingdah bgn pon, hehe, sgt berat syasya niswimming pool for women Teusday & Thursday 5.00 pm to 7 pm, heh nk kena g swiming utk pecahkan lemak2 kat bdnSyasya tgk ape tu?
Mak Uda Adib n Syasyamy doter, so gebu2
my son, so kurus n nakal2

Klik DISINI untuk ORDER

0 comments:

Post a Comment