>

Tuesday, July 14, 2009

Hari Ini Hari Selasa

Hari ni sangat bosan. Malam ni ade meeting kul 8.00. Uh sungguh x suka. Nape diorang x buat kul 5.30 sampai kul 7.30 ke? Leh balik awal, mandi2 rehatkan otak. Main2 ngan anak2. Layan tv2 'Jangan Pandang Belakang'.



So saje nak tempek baju ni. Buat sendiri tau, utk adik Syafiqah (anak kak su), bukan utk Syasya k. Nanti utk Syasya ibu nak jahit baju kurung utk raya. Alangkah best kalo dapat menjahit di opis, akan ku usung mesin jahit tu. X de pening2 nak wat oracle reports. Uwaaa...

Hobi VS Kerja. Hobi boleh dijadikan kerja (income). Tapi kerja x leh dibuat hobi. Nape ek? Ade ke sesaja org buat oracle reports diwaktu lapang? Gile ape ??? K la dah banyak melalut. Nak sambung buat keje. Kang ade org report kat bos asyik berblogging je kat opis. haha.

Klik DISINI untuk ORDER

4 comments:

  1. eh tade ek orang buat oracle report waktu senggang..haha.. mungkin oracle report tu klu jd side income, mesti akan buat utk waktu lapang..hehe

    ReplyDelete
  2. bukan waktu lapang pon kena buat jgk. pasal kejar dateline. sampai x tido malam. hehe, tapi stakat ni sy x de la cm tu. kena pandai manage keje la. haha.

    ReplyDelete
  3. quote of the day!!!!
    "Ade ke sesaja org buat oracle reports diwaktu lapang? Gile ape ??? "
    hahaha.. best2

    ReplyDelete
  4. baju ni sal jahit ke?..bagusnya...nanti belajar wat smocking plak kat baju tu..hehehhe

    ReplyDelete