>

Tuesday, July 28, 2009

Mari Berbloging Sambil Bermeeting

SMP Internal Progress Meeting:

Tarikh : 28/7/2009
Tempat : SBI Board Meeting Room
Waktu : 2.00 P.M
Audience : All SMP Development Team (DEV/SA)

Status @ 4.34 pm: Meeting sedang berjalan dengan lancar
Suasana : Aman dan Tenteram, sedikit panas, aircond x bape nak betul
Mood : Ada yg ok ade yg x, masing2 dh mule borink, jap lg mesti ade buat meeting masing2, perut dah mule lapo nih.
DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Wednesday, July 22, 2009

Weekend @Taman Botani

Ok, nak curi sket masa kerja ni dgn meng'hapdet' blog. Macam la selama ni x pernah curi masa, bkn stakat berbloging, malah ber facebook la, ber ym la ber gtalk la. Haha. Nak bg nampak yg kite ni betul2 bizi, hehe. Sbnrnya tgh pening nih, keje menimbun x siap lg.

Aktiviti ujung minggu baru ni. Tak sah kalo x kuar rumah pada weekend. Kalo x rasa bosan ya amat, cm duk dalam penjara. Maklum la kawasan yang kami duduk tu sunyi je. Masing2 duk dalam rumah. Walaupun kawasan tu penuh ngan penghuni, tapi rasa cm sunyi jek. Ok la berbalik pada aktiviti last weekend.

Jalan2 di Taman Botani.Taman ni pon 1st time kami sekeluarga pegi. Pegi pon just jalan2 sambil cuci mata yg duk terperam dlm umah sambil mengeluarkan peluh. Ye la jenuh mengejar Adib. Nampak je air trus terkam. Nak main air. Plak tu x tau bahaya, ade ke nak terjun dalam air, x bahaya ke tuh.

Taman ni besa2 je, sesuai la utk aktiviti riadah. Ade tasik.

Layan je la gambar kat bawah ni ye.










DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Tuesday, July 14, 2009

Hari Ini Hari Selasa

Hari ni sangat bosan. Malam ni ade meeting kul 8.00. Uh sungguh x suka. Nape diorang x buat kul 5.30 sampai kul 7.30 ke? Leh balik awal, mandi2 rehatkan otak. Main2 ngan anak2. Layan tv2 'Jangan Pandang Belakang'.



So saje nak tempek baju ni. Buat sendiri tau, utk adik Syafiqah (anak kak su), bukan utk Syasya k. Nanti utk Syasya ibu nak jahit baju kurung utk raya. Alangkah best kalo dapat menjahit di opis, akan ku usung mesin jahit tu. X de pening2 nak wat oracle reports. Uwaaa...

Hobi VS Kerja. Hobi boleh dijadikan kerja (income). Tapi kerja x leh dibuat hobi. Nape ek? Ade ke sesaja org buat oracle reports diwaktu lapang? Gile ape ??? K la dah banyak melalut. Nak sambung buat keje. Kang ade org report kat bos asyik berblogging je kat opis. haha.
DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Monday, July 13, 2009

Weekend @Kompleks Sukan Air Putrajaya

Pemandangan yang menarik di sini, jom cuci mata ngan gambar2 yang telah diambil.

Pullman Putrajaya Lakeside Resort
me and my kidsme with my kids, sister n mum (adib like to call my mum 'ma' like us not 'nenek')dah sampai x reti2 nak bangun, alamak, tercabut plak stokingdah bgn pon, hehe, sgt berat syasya niswimming pool for women Teusday & Thursday 5.00 pm to 7 pm, heh nk kena g swiming utk pecahkan lemak2 kat bdnSyasya tgk ape tu?
Mak Uda Adib n Syasyamy doter, so gebu2
my son, so kurus n nakal2
DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Friday, July 10, 2009

Jumaat Di Taman Warisan

Atas permintaan Cik Nad, sy publishkan gambar yang ditangkap oleh beliau semasa lunch di Taman Warisan tgh hari td. Sy in 'pink' today.



Pesanan Penaja:
"MAKAN BIAR PECAH PEROT, JANGAN PECAH DIMULUT"
DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER

Thursday, July 9, 2009

Ber Swimming Pool di belakang rumah

Lokasi : Belakang Rumah
Model : Muhammad Adib
Photographer : Ibu
Penaja Pool : Ayah
Penaja Mainan : Ibu
Penaja Pakaian : Tiada Penaja (bogel je, haha)









Towel sy mana?


Muke yang sangat keletihan selepas 20 minit beraksi di dalam pool.
DETAIL ORDER

Klik DISINI untuk ORDER