>

Sunday, June 21, 2009

Weekend @20/06/09

Ptg semalam, lepas pergi service kereta kelisa, kami berdua (sy dan enHubby) p jalan2 kat Jusco Taman Equine. Maklum la kalo berdua ni senang sket nak jalan2 n shopping. So sempat merembat apa yang dirasakan perlu.

Not crocs but Crocodile ok. Sgt selesa for me. Ini kasut yg ke-3 dr crocodile. Harap lepas ni leh dapat crocs plak. Hehe.

Photo Album yang dicari2. Sempat tanya kat kuizikel mana nak cari. So, thanks ye kuizikel.

Suppliment, mesti amek kalo nak sihat.

Klik DISINI untuk ORDER

1 comments:

  1. kwn aku ada jual kasut crocs yg authentic tapi lagi murah dari kedai...try gi sini http://kedaikasutsaya.blogspot.com

    ReplyDelete